RESERVEREN

Reserveren
bij ‘t Haske JOURE

Kinderfeestje

Een kinderfeestje op onze bowlingbaan? We hebben een superleuk arrangement voor kids samengesteld met wat lekkers, drinken en een patatje.

Bowlen

De bowlingbanen bij ’t Haske in Joure zijn uitgerust met de mogelijkheid om het bowling-systeem te besturen met een app op de mobiele telefoon. Het is daarmee super eenvoudig om teams te maken en om de scores bij te houden.

Een uurtje bowlen (of langer) op 1 van de 6 banen is een leuke belevenis voor jong en oud. Je kunt bowlen zoals jij dat wilt: prestatiegericht en de ene na de andere strike halen, of gewoon zomaar voor de lol. Gezellig met een groepje de baan op en je eigen tempo bepalen. Iedereen doet het op zijn eigen manier. Dus jong of oud, getraind of beginner bowler, alleen of gezellig met een club, bowl

Een kinderfeestje op onze bowlingbaan? We hebben een superleuk arrangement voor kids samengesteld met wat lekkers, drinken en een patatje.

Midgetgolf

Op het terrein rondom Party- & zalencentrum ’t Haske ligt een mooie midgetgolfbaan. Hier kun je bij mooi weer op z’n Fries gezegd ‘voor een schappelijk prijsje gebruik van maken’. De 18 wedstrijdbanen staan garant voor zeker anderhalf uur, of voor zolang je maar wilt, midgetgolfplezier. ’s Avonds zijn de banen verlicht, wat voor een extra gezellige sfeer zorgt.

Eten en drinken

We hebben een leuke pub: Boar. Hier hebben we wekelijks een liveoptreden. Hou onze agenda in de gaten.

Ook in ons restaurant hebben we dagelijks een heerlijk menu, en de catering staat ook voor u klaar voor zowel afhalen als dat wij het bij u thuis bezorgen.

(T)ROUWEN

In onze kleine zaal kunt u terecht voor de plechtigheid voor zowel trouwen als rouwen. Wij ontzorgen u van a tot z.

Terwijl we in de grote zaal een gigantische bruiloft kunnen organiseren. De mogelijkheden zijn legio.

Scroll naar boven